Gaudeix d'enviaments gratuïts a península per compres a partir de 50€

button-close
close

la nostra història

El respecte cap a les persones, la història i l'artesania
són valors fonamentals
per a nosaltres

DECLARACIÓ DE PRINCIPIS · NOU MOSCADA

Respecte

logo

Empatitzar, escoltar i aprendre del nostre entorn.
El respecte a les persones, a la història i a l’artesania. Treballem per donar continuïtat a la feina dels artesans de diferents parts del món. Valorem el seu treball i intentem potenciar-lo perquè no desaparegui.
Per nosaltres la paraula respecte és un valor que permet a l’ésser humà reconèixer, acceptar, apreciar i valorar. El reconeixement del valor propi, dels altres i de la societat.

 

Així és com apliquem el respecte als nostres actes:

 

Per nosaltres és fonamental conèixer bé amb qui treballem per poder garantir que les condicions de treball són dignes, registrades legalment. Treballem amb un contacte directe amb els artesans i tallers, sense intermediaris.

→ Estem totalment en contra del treball infantil i prohibim estrictament qualsevol activitat relacionada amb aquesta pràctica.

→ Considerem que el dret d’imatge és un fonament de respecte, és per això que no utilitzem fotos dels artesans sense el seu permís.
→ Per nosaltres el treball dels artesans és art, és per això que treballem per dignificar el seu treball, i no per vincular-lo amb situacions de pobresa.
No copiem els dissenys propis dels artesans. Sempre utilitzem les tècniques per aplicar-les als nostres dissenys.
Apostem per la qualitat i no per la quantitat. Produïm amb la consciència de no generar residus i apostem per un consum responsable.
Celebrem totes les persones tal com som. NOU MOSCADA és un lloc per tots els humans de totes les procedències, gèneres, mides i edats.
Respecte per nosaltres també és inspirar-vos a sentir-vos bé amb vosaltres mateixes.

Passió

logo

El viatge, les històries i l’artesania són la gran passió de la nostra marca.
Entenem la passió com un sentiment d’entusiasme i desig que neix de l’interès per descobrir.
Les vivències, els colors i les textures creen l’imaginari de NOU MOSCADA. Qualsevol paret, paisatge o somriure pot convertir-se en font d’inspiració.

Per a nosaltres aquesta passió és el motor de la nostra marca i d’allà sorgeixen un a un tots els productes que dissenyem i produïm per a tu.

Volem que NOU MOSCADA sigui escenari de trobades, enamoraments, una oda a l’artesania … Una atmosfera que ens uneix a totes aquelles que tenim passió pel món.

Curiositat

logo

La curiositat per a nosaltres és l’instint natural per descobrir, explorar, investigar i conèixer històries noves.
Apliquem la curiositat en el nostre dia a dia buscant formes diferents de veure i de fer. Explorar noves cultures, promoure diferents maneres de treballar, de comunicar i d’actuar.

 

La curiositat és una oportunitat d’obrir els ulls per viatjar i viure sota una mirada que t’ompli de vida.

Vitalitat

logo

Sentim la vitalitat com el moviment i el no estancament de pensament, una vitalitat no només física, sinó també d’actitud.
Ens agrada el dinamisme, la proactivitat, treballem per ser una empresa viva.

 

Creiem que la vitalitat és fonamental en la nostra activitat diària, aportant així una manera vital de viure i de treballar.

Ser part del canvi

Produir i consumir més conscientment està a les nostres mans, i creiem que és indispensable per crear un món millor. Un món pels que treballen des del cor, amb veritat. I per descomptat, per aquells que ho saben valorar.

 

T’uneixes al nostre viatge?

icon-1 icon-2
Consulta la teva

Aquesta és la nostra guia de talles, una referència per ajudar-te a escollir la talla adequada.

Has de tenir en compte que les mides de la taula són mides de referència però que també pots escollir una talla diferent de la recomanada depenent de com prefereixis que et vagi la peça.
Augmenta o redueix la talla recomanada en funció de les teves mides per aconseguir l’aspecte desitjat.

top/ camisa/ vestit

inch
cm
TALLES I MIDES
s
m
l
xl
PIT
80–90
11
90–95
22
95–100
33
100-110
44
CINTURA
65-70
11
70-75
22
75-80
33
80-85
44
CADERA
90-95
11
95-100
22
100-105
33
105-110
44

pantalons

inch
cm
TALLES I MIDES
s
m
l
xl
CINTURA
65-70
11
70-75
22
75-80
33
80-85
44
CADERA
90-95
11
95-100
22
100-105
33
105-110
44
Com saber les teves mides?

Per utilitzar la nostra taula de talles hauràs d’obtenir les mides del teu cos i llavors ubicar-les a la taula de talles.

Utilitza una cinta mètrica tova per rodejar el teu cos en els tres punts principals; el pit, la cintura i la cadera.

PIT

Medeix el pit amb un sostenidor que portis habitualment.

 

CINTURA
La cintura és aproximadament a l’altura del teu melic, la part més estreta de la teva cintura natural.

CADERA
Quan medeixis la cadera fes-ho per la part més ampla.

Per medir-te és important fer-ho amb roba interior per tal d’aconseguir unes mides més reals.

Si tens dubtes entre una talla o una altra segons les teves mides, és important que et quedis amb les mides més rellevants. Per exemple la mida de la cadera és el factor més important per escollir la talla d’uns pantalons.

 

En cas que no tinguis clara alguna talla no dubtis en enviar-nos un correu electrònic a info@noumoscada.com o bé un whats app o trucada al 602 211 667.

Com medim les nostres peces?

A les descripcions de les nostres peces hi trobaràs la mida de les diferents parts. Aquestes mides es refereixen a la peça en si i seran diferents de les mides del teu cos (les mides de les peces majoritàriament seran més grans que les mides del teu cos i les cintures elàstiques probablement més petites).

Totes les mides de les peces les prenem en pla, per tant caldrà que les dupliquis quan sigui necessari. Per exemple si la mida de l’obertura de màniga en pla és 12, el contorn total de l’obertura de la màniga serà 24.

Les mides són aproximades i podran variar lleugerament degut a la naturalesa de la roba feta a mà.

La millor manera que les mides de les peces et sigui útil serà comparant-les amb articles que ja tinguis i que t’agradin. Quan madeixis alguna peça assegura’t de tenir-la lo més plana possible però sense estirar-la.

 

Envia’ns un correu a info@noumoscada.com o bé un whatsapp o trucada al 602 211 667 si necessites mides addicionals o ajuda.