Movimiento, luz y baile

El passat divendres 6 d’abril vam tenir el plaer de fer una sessió fotogràfica amb The Sey Sisters per a la marca de joies Nude Bracelet. Ens vam desplaçar fins a un local de Vic per la trobada prèvia a l’esmorzar que vam poder gaudir totes juntes. Allà hi havia la Clara, la creadora de la marca de joies Nude Bracelet juntament amb la seva fotògrafa i amiga Helena Artola i, com no, les tres germanes i artistes del grup The Sey Sisters.

Tot semblava que, tot i el temps que feia tot just arribar – on temíem per la sessió de fotos –, seria un matí divertit i alegre, amb moltes rialles. I així va ser. Des de l’esmorzar fins al comiat. L’essència i harmonia que transmetien les cantants era sensacional, fent-nos sentir com si les coneguéssim de tota la vida.

Un cop acabat l’esmorzar, ens vam posar mans a l’obra! Vàrem sortir del local i vam anar al voltant de les seves instal·lacions que eren ideals per a aquesta sessió, on hi havia un bon atrezzo urbà per aconseguir així una bona combinació de colors per a les joies.

                                                                                            

Quina millor manera de fer una sessió de fotos amb música en directe! Era com estar en una de les seves actuacions. Però això no és tot. A part dels seus cants, ens van delectar amb uns balls made in The Sey Sisters.

Va ser curiós perquè a mesura que anava passant el matí i amb això les rialles, els balls i les seves “interpretacions”, el sol anava sortint amb més intensitat fins al punt de desaparèixer del tot aquell matí gris que semblava romandre durant tot el dia.

 

Com no, Nou Moscada va estar present també en aquesta sessió i va deixar empremta per les fotos. Es van posar des de mocadors fins vestits nostres. I cal dir-ho: que bé que les hi quedava tot! Tant era la peça i el color, ¡tot les combinava estupendament!

 

Ritme, guapura i música: Edna Sey, Yolanda Sey i Kathy Sey

Joies: Nude bracelet

Fotògrafa : Helena Artola

 

Nude Bracelet és el projecte personal de Clara Sagarra, arquitecta i dissenyadora de totes les col·leccions de la signatura. La seva passió insaciable per crear la vincula des de molt jove al món de la bijuteria, joieria i moda, dedicant el seu temps lliure a dissenyar petits complements. Amb el temps, ha anat adquirint experiència, aprenent, millorant i perfeccionant totes les seves peces fins a definir Nude Bracelet, la seva signatura d’essència fina, fresca i femenina …

Aquesta jove marca ja es comercialitza en diferents punts de venda de Barcelona i la seva província i en molts markets d’artesania. Donada la bona acollida que han tingut les seves creacions, i un cop llicenciada, Clara es va dedicar en cos i ànima al seu projecte fins a consolidar la signatura, on la delicadesa de les peces i els colors de tendència han estat protagonistes.

 

Web: http://www.nudebracelet.com/

Abrir chat